Servicii

Sănătatea picioarelor depinde de mai mulți factori de care noi ținem seama. De aceea, medicii noștri vor evalua sănătatea picioarelor dumneavoastră la prima consultație. Ei vor întocmi un rezumat complet al stării de sănătate din punct de vedere vascular, neurologic, dermatologic și musculo-scheletal. Această evaluare amănunțită demonstrează cât de important este pentru noi să oferim servicii de înaltă calitate și o abordare terapeutică personalizată.

Suntem aici când aveți nevoie de ajutor

Podiatria

Într-o frază, podiatria înseamnă îngrijirea picioarelor.   Dar de unde vine acest termen?

Pedichiura medicală profesionistă

Este un tratament profesional pentru unghii și picioare realizat de personal medical înalt specializat

Serviciul mobil de podiatrie la domiciliu

Pentru a veni în sprijinul persoanelor ocupate sau cu dificultăți de deplasare, oferim în premieră pentru sistemul de sănătate din România, asistență podiatrică la domiciliu.

Evaluarea biomecanică a piciorului pentru ortezare

Ca orice procedură medicală, orteza plantară reprezintă varianta de tratament care trebuie calculat, dozat și personalizat pentru fiecare pacient.

Examen podiatric pentru copii

Afecțiunile membrelor inferioare pot apărea uneori la vârste fragede. În astfel de situații, cu cât problema este detectată mai devreme, cu atât intervenția este mai eficientă.

Chirurgie

Mai multe afecțiuni ale piciorului se pot trata în ambulator și nu au nevoie de spitalizare.

Diabetologie, boli de nutriție și metabolism

Medicii specialiști din cadrul clinicii de podiatrie, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, vă pot consulta și vă pot alege cel mai bun plan terapeutic pentru a vă asigura o calitate a vieții la un nivel înalt.

Neurologie adulți

Afecțiunile neurologice necesită un diagnostic cât mai timpuriu și o terapie susținută sub coordonarea medicului specialist.

Chirurgie vasculară

Tulburările circulatorii de la nivelul membrelor inferioare pot complica masiv evoluția unei polineuropatii diabetice sau de altă natură.

Ortopedie

Dificultățile la mers, durerile la nivelul picioarelor, reducerea mobilității articulațiilor pot avea cauză pur ortopedică.

Psihologie

O minte sănătoasă într-un corp sănătos!

Terapia rănilor cu presiune negativă vivano

Viteza de vindecare și riscurile de complicații pot fi influențate într-o maniera spectaculoasă prin sistemul de tratament cu presiune negativă Vivano.

Examinări și analize

Sudoscan

Diagnosticul precoce și urmărirea evoluției polineuropatiei cu afectare de fibre subțiri, prin testarea răspunsului galvanic al pielii.

Citește mai mult 

Examenul baropodometric – platforma de presiune

Platforma de presiune reprezintă soluția completă pentru evaluarea distribuției presiunilor plantare, în statică și în dinamică.

Citește mai mult 

Ortezele pentru picior

Orteza plantară (cunoscută și sub denumirea de susținător plantar/talonetă), este un dispozitiv medical eficient pentru rezolvarea multor probleme ale picioarelor.

Citește mai mult 

Testarea tulburarilor de sensibilitate

Examenul clinic minuțios al membrelor inferioare are și scopul de a identifica orice tulburare a funcționării nervilor periferici, cât mai timpuriu cu putință.

Citește mai mult 

Testul indice gleznă-braț

Boala arterială periferică (BAP) este cauzată de blocarea sau îngustarea arterelor, prin depunerea unor plăci de grăsime pe pereții arterelor.

Citește mai mult 

Examenul ecografic

Pentru explorarea pacienților cu afecțiuni cardiovasculare, reumatologice, ortopedice, tiroidiene, am achiziționat Ecograful Doppler Mindray DC-60 digital care încorporează o tehnologie avansată.

Citește mai mult 

Părerea pacienților noștri

Medici de nota 10. Personal binevoitor. Felicitări pentru echipa formată.

– Cristian Pietreanu

Recomand. Personal amabil, plăcut, echipamente moderne. Mi-au rezolvat probema așa de rapid încât nu m-am așteptat. Singurul regret că nu am aflat de ei mai devreme.

– Jozsef Csaba Salak