Examinări și analize medicale

Suntem aici când aveți nevoie de ajutor

Sudoscan

Diagnosticul precoce și urmărirea evoluției polineuropatiei cu afectare de fibre subțiri, prin testarea răspunsului galvanic al pielii.

Examenul baropodometric – placa de presiune

Platforma de presiune reprezintă soluția completă pentru evaluarea distribuției presiunilor plantare, în statică și în dinamică.

Ortezele pentru picior

Orteza plantară (cunoscută și sub denumirea de susținător plantar/talonetă), este un dispozitiv medical eficient pentru rezolvarea multor probleme ale picioarelor.

Testarea tulburărilor de sensibilitate

Examenul clinic minuțios al membrelor inferioare are și scopul de a identifica orice tulburare a funcționării nervilor periferici, cât mai timpuriu cu putință.

Testul indice gleznă-braț

Boala arterială periferică (BAP) este cauzată de blocarea sau îngustarea arterelor, prin depunerea unor plăci de grăsime pe pereții arterelor.

Examenul ecografic

Pentru explorarea pacienților cu afecțiuni cardiovasculare, reumatologice, ortopedice, tiroidiene, am achiziționat Ecograful Doppler Mindray DC-60 digital care încorporează o tehnologie avansată.

Specialitățile noastre medicale

Podiatrie

Într-o frază, podiatria înseamnă îngrijirea picioarelor.   Dar de unde vine acest termen?

Citiți mai mult 

Pedichiura medicală profesionistă

Este un tratament profesional pentru unghii și picioare realizat de personal medical înalt specializat.

Citiți mai mult 

Serviciul mobil de podiatrie la domiciliu

Pentru a veni în sprijinul persoanelor ocupate sau cu dificultăți de deplasare, oferim în premieră pentru sistemul de sănătate din România, asistență podiatrică la domiciliu.

Citiți mai mult

Evaluarea biomecanică a piciorului pentru ortezare

Ca orice procedură medicală, orteza plantară reprezintă varianta de tratament care trebuie calculat, dozat și personalizat pentru fiecare pacient.

Citiți mai mult 

Examen podiatric pentru copii

Afecțiunile membrelor inferioare pot apărea uneori la vârste fragede. În astfel de situații, cu cât problema este detectată mai devreme, cu atât intervenția este mai eficientă.

Citiți mai mult 

Chirurgie

Mai multe afecțiuni ale piciorului se pot trata în ambulator și nu au nevoie de spitalizare.

Citiți mai mult

Diabetologie, boli de nutriție și metabolism

Medicii specialiști din cadrul clinicii de podiatrie, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, vă pot consulta și vă pot alege cel mai bun plan terapeutic pentru a vă asigura o calitate a vieții la un nivel înalt.

Citiți mai mult 

Neurologie adulți

Afecțiunile neurologice necesită un diagnostic cât mai timpuriu și o terapie susținută sub coordonarea medicului specialist.

Citiți mai mult 

Psihologie

O minte sănătoasă într-un corp sănătos!

Citiți mai mult 

Chirurgie vasculară

Tulburările circulatorii de la nivelul membrelor inferioare pot complica masiv evoluția unei polineuropatii diabetice sau de altă natură.

Citiți mai mult

Ortopedie

Dificultățile la mers, durerile la nivelul picioarelor, reducerea mobilității articulațiilor pot avea cauză pur ortopedică.

Citiți mai mult 

Terapia rănilor cu presiune negativă Vivano

Viteza de vindecare și riscurile de complicații pot fi influențate într-o maniera spectaculoasă prin sistemul de tratament cu presiune negativă Vivano.

Citiți mai mult

Părerea pacienților noștri

O experiență cu adevărat frumoasă, cadre medicale specializate și mai mult de atât și foarte drăguțe!

– Alex Mureșan

Atmosferă placută, personal amabil și oameni profesioniști! Recomand din tot sufletul! ❤️

– Francisca Andreea Dulceanu