Clinica de Podiatrie Bucureşti le-a pregătit pacienţilor cu diabet zaharat o ofertă de servicii integrate de evaluare a stării de sănătate. Astfel, în cadrul unei vizite la clinică, în aproximativ 3 ore, veţi beneficia de un pachet complex de servicii cu o reducere de 30%.

Pachetul constă din următoarele servicii:

1. Consultaţie diabet zaharat
Hemoglobina glicozilată este o analiză de laborator esenţiala în diagnosticarea cu acurateţe a diabetului zaharat sau a evoluţiei unui pacient care a fost diagnosticat cu această afecţiune. Persoanele care suferă de diabet trebuie să îşi facă această analiză în mod regulat pentru a ţine sub control nivelul glicemiei.
+ Analiza hemoglobinei glicate
+ Analiza clasică a glicemiei

2. Consultaţie chirurgicală
+ Doppler sonic arterial
+ Intervenție și pansament unde este cazul

3. Sudoscan
Diabetul zaharat este cea mai frecventă cauză identificabilă a Neuropatiei Autonome. Identificarea precoce a acestor complicații, care pot fi asimptomatice pentru până la 50% din cazuri, are potențialul de a reduce sau întârzia complicațiile cu un tratament preventiv în timp util.

4. Pedichiură medicală
În cadrul Clinicii de Podiatrie București veți primi o ședință pedichiură medicală  de la specialiștii noștri cu experiență în tratarea micozelor, verucilor, bătăturilor și unghiilor încarnate.

5. Examen clinic funcțional și biomecanic al piciorului diabetic
+ Evaluarea încălţămintei şi recomandări referitoare la încălţăminte
+ Recomandarea de orteze funcționale de picior
+ Evaluarea presiunilor plantare din zonele cu risc cu platforma P-Walk

6. Coroborarea informațiilor medicale de la toți membrii echipei și găsirea celor mai bune soluții pentru fiecare pacient în parte.

Pentru acest pachet de servicii se oferă o reducere de 30%, astfel că prețul final este de 595 de lei.
 
Pentru programare vă rugăm să ne contactați la:
Tel.: 0770-337-793 sau 0770-338-551
Email: bucuresti@bucuresti.clinicapodiatrie.ro